עוף וירקות בקארי ירוק וקרם קוקוס!
                                                    יהלי אוזן
                                                
                                            28.10.20 / 10:15
מתכון פשוט וקל בניחוח של תאילנד! מתכון לעוף וירקות בתבשיל קארי ירוק וקרס קוקוס
מרכיבים (2 מנות)
2 כפות שמן
2 נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות/קוביות
1 בצל
300 גרם פרחי כרובית
2 גזרים
200 גרם שעועית ירוקה קפואה
2 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום
3 כפות רוטב קארי ירוק
200 גרם קרס קוקוס
כף ממרח פסטו
מלח ופלפל
 
אופן הכנה
- נחתוך את חזה העוף לרצועות או קוביות
 - נקצוץ את שיני השום ואת הירקות (בצל, גזר, כרובית, בצל ירוק ) לקוביות
 - במחבת ווק עם מעט שמן נטגן את רצועות העוף כמה דקות עד שהוא מבושל, נוציא לצלחת נקייה
 - באותו מחבת נחמם כף שמן, נשים את הגזר והבצל ונטגן קלות
 - נוסיף את השום, הכרובית והשעועית ונמשיך לטגן על אש בינונית
 - נחזיר את רצועות העוף ונמשיך להקפיץ, נוסיף מלח ופלפל לפי טעם
 - נוסיף למחבת את רוטב הקארי, קרם הקוקוס והפסטו ונערבב היטב. נניח לתבשיל להתבשל על אש נמוכה כ-10 דקות
 - נוסיף את הבצל הירוק ונגיש מיד לצד אורז לבן
 
בתיאבון!
