עוף מאודה עם תפוחי אדמה

$(function(){setImageBanner('18d54b7b-1e34-4eef-85a8-18828ac730d2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בישול באידוי הוא בישול ללא שמן – האוכל מתבשל באמצעות אדי מים חמים, זוהי צורת בישול בעלת יתרונות בריאותיים רבים. ראשית – מאחר ואיננה מצריכה שימוש בשמן, שמוסיף ערך קלורי למזון, שנית - האידוי שומר על מינרליים וערכים תזונתיים הרבה יותר מאפיה או בישול.

צילום סטודיו teka

מצרכים

4 כרעיים של עוף

1 שן שום

רוזמרין טרי

כפית פלפל ארבע עונות

מלח

4 כפות שמן זית כתית מעולה

מיץ לימון 1

 

לתפוחי האדמה:

500 גרם תפוחי אדמה קטנים

3 שיני שום

פטרוזיליה טרייה קצוצה

3 כפות שמן זית

מלח

 

הוראות הכנה

להכנת העוף:

מערבבים בקערה פלפל ארבע עונות טחון, מלח, שמן זית, מיץ לימון ושום כתוש, לתערובת אחידה. מעסים את התערובת לתוך העוף, ומניחים את העוף במגש ומשרים אותו עם יתרת התערובת, ומעט רוזמרין לארומה.

 

להכנת תפוחי האדמה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה. מערבבים בקערה את הפטרוזיליה הקצוצה ואת שיני השום הקצוצות דק יחד עם המלח ושמן הזית.

מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם תערובת השמן ומניחים אותם על מגש.

מלאו את בסיס מגש - Multicook במים, הניחו עליו את המתלה ואז את שני המגשים עם העוף ותפוחי האדמה, הניחו את מכסה הסיליקון למעלה.

אופים 40-50 דקות בתנור שחומם מראש.

לקבלת מגע זהוב למנה, מסירים את המכסה ומשאירים בתנור מספר דקות עד להשחמה.

 


$(function(){setImageBanner('6a954364-5455-4b18-b233-c400cabfff50','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה