פסטה ירוקים
                                                    אלדה נתנאל
                                                
                                            01.12.20 / 19:51
קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש- חגיגה שלצ ירוקים שיפה לגוף ולעין .
                                        
מרכיבים (5 מנות):
- 1 חבילה פסטה גירנדולה (או פוזילי)
 - 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.
 - 2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
 - 6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות
 - 4 שיני שום פרוס
 - 4 כפות שמן זית
 - כוס יין לבן
 - חצי כפית מלח
 - כף סילאן
 - חצי כפית פלפל שחור גרוס
 - כפית קליפת לימון מגוררת
 - 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
 - 100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.
 
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים – לא שוטפים.
 - במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות
 - מוסיפים עלי מנגולד, שום, מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
 - מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.
 - מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים.
 - ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.
 
המתכון באדיבות המותג "ברילה"